Wednesday

Idag så har jag nationellt prov i Engelska A, uppsattsdelen. Jippi, 80 minuter! Fiskgratäng sen i matsalen efter, får se om vi äter hamburgare eller kebab eller något istället, jag och trion. Det kan man vara förtjänt av då, hihi. Svenska står sedan på schemat, och vi har prov onsdag nästa vecka, ett stort sådant om antikens litteratur. Eftersom jag fått urinvägsinfektion (! :S) så missade jag en timmes genomgång igår, så måste jobba på lite. 

Vi ha haft bajsväder i Kattne med snöblandat regn igår - hörde dock att vårvädret är tillbaka snart. Härligt eftersom jag saknar mina brills B)


Nu ska jag sluta pladdra om skolan, det är inte roligt att läsa om! Vendela är roligare, och vad gäller henne så har jag inga planer för imorgon. Tänkte kanske rida ut i skogen. Egentligen så ville jag nog rida i ridhuset, och ta skogen på torsdag. Om det uppstår någon spänning så kan jg ju då få hjälp att lösa den på fredagsträningen för Karin. 

Fast åandra sidan så ska jag ju inte ta för givet att hon ska dampa och spänna sig en massa, hon har varit jättesnäll vid vår dagliga skrittur nu på senaste. Skrittar av henne i skogen så gott som varje dag nu när det är härligt väder på våren, och man kan vända och fortsätta skritta utan att hon taktar och försöker springa hem! 

Dessutom så såg på vädret igårkväll (vuxenpoäng!) och det ska regna på torsdag enligt dom. Och då lär jag ju inte vilja rida ut ändå. Tänk vad bortskämd jag blivit med ridhus och tält ändå!






Kommentarer
Postat av: Emmy

Sv; ja, visst är han snygg! helt underbar :)

2011-05-04 @ 12:43:04
URL: http://dressyrvshoppning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback