Viktproblem

Idag så blev det ett dressyrpass igen, Vendela skötte sig verkligen bra. Så bra att jag kunde inse att vänsteröppnorna är mitt fel - jag har ett viktproblem. Jag glider över till höger, och då tror Vendela att jag vill ha en sluta och tar in bakdelen istället för tvärtom! 

Herregud vilken tur att jag ska träna imorgon så att vi kan komma till rätta med detta fort som ögat. Vendela blev nämligen lite spänd idag, just för att jag blev lite irriterad när det inte fungerade, innan jag förtsått vad det var frågan om. Känns lite dumt, men jag är inte förvånad. Vi människor tjatar då alltid om vad hästarna har svårt för, och glömmer bort våra egna svagheter.

Fick tillslut en avspänd och fin vänsteröppna också, så då var jag nöjd med det. Dom andra skolorna satt fint idag, högerslutan också faktiskt. Riktigt skönt, och jag var jättenöjd. Växklade lite tempo i trav och galopp också och avslutade med galopp-skritt på volt. Det gick riktigt bra, det var längesen hon verkligen var så tillbaka oh verkligen lyssnade på mig i övergången, så jag var inget annat än nöjd idag!

Just nu så ska jag gå in på glosboken och göra lite franska, tråkigt, men sånt man måste ibland. Sedan ska jag se om jag hinner springa en runda och eventuellt baka något(!) Känns som att det var ett tag sen. Vet inte vad det är just nu, men jag är verkligen sugen på något gott jämt och ständigt, fast det är väl alla egentligen? Får se vad klockan blir, jag hoppas ju allt här alltså, hihi..





Kommentarer
Postat av: Katrine

Ja, tyvär glömmer man nästan bort att ens egna fel har den stora betydelsen och skyller istället på hästen. Tråkigt.. :/



Tävling på bloggen!

http://ponnyprinzarna.blogg.se/2011/april/bloggens-forsta-tavling.html#comment

2011-05-05 @ 21:36:34
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/
Postat av: sandra

coolt :D hur är det med dig då? :D

2011-05-05 @ 22:23:35
URL: http://sandrashalsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback