Onsdagsrapport

Två lektioner idag, och en tretimmars håltimme däremellan. Låter som en skapligt soft dag, men det var det inte ritkigt. Nationella var en rolig skrivuppgift, så det var skönt. Men att sitta och skriva i 80 minuter tar på krafterna. Gjorde sedan lite historia-arbete, skönt att ligga lite före. Har ju en del tävlingar framöver, och nu när betygen ska sättas, så jag vill inte behöva plugga ihjäl mig senare och dra ner på stalltiden. 

Vädret idag är då verkligen inte att lite på, men tänkte våga mig ut på en joggingtur iallafall. Helt slut i huvet, så tar igen mig lite framför MTV just nu. Farligt detta, någonslags 10-topplista just nu. Jag är så sjukt nyfiken av mig att jag alltid måste sitta och titta vem som är etta, haha. Självklart så är Doris med och tittar också.

PS - imorgon så kommer videon till Judas ut! Det är tydligen världens dyraste musikvideo (över 10 miljoner dollar kostade den), ska bli riktigt roligt att se vad Lady Gaga hittat på :D

Gammal bild, men vi ser ungefär likadana ut just nu ;)


Tror nog att det lutar åt uteritt idag, med om det är okej väder kanske vi hamnar på utebanan. Fast hoppträningen som skulle vara imorgon är inställd pga Louise Haaga-kursen, så då får vi plats där imorgon! 

Två bilder jag också hittade i vintermappen, söta Vendullis






Kommentarer
Postat av: Elise Vognild

sv: jag verkligen! ;S



hihi, suuper! ;)

2011-05-04 @ 21:04:03
URL: http://eliisevogniild.blogg.se.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback