Hörlurar vid ridning?

Vad tycker ni om det? Är det okej att rida med musik i öronen eller borde man vara fullt koncentrerad på hästen och ingenting annat?

Jag själv tycker att det är jättebra, jag blir så avslappnad själv. Jag gillar att lyssna på musik, så för mig är det ett jättebra alternativ. Jag förstår dock om det kan se lite nonchalant ut att swischa runt med ett par lurar i öronen, men det tycker jag att det kan vara värt. Blir lättare att få en bra takt också.

Självklart så måste man ta hänsyn till sin omgivning; jag använder bara hörlurarna när jag är ensam. Svårt att se upp annars, hehe!



Skulle du kunna rida med musik i öronen?



Free online poll

Kram

Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Jag tycker det är helt okej, fast endast när man rider själv då :P



Tror, som du säger, att det kan göra en mer avslappnad och att man ändå (även om man lyssnar på musik) kan koncentrera sig på ridningen. Musiken är till stor nytta! ;D

2011-03-12 @ 00:11:09
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Btw, Freddi, när jag var i Göteborg på Göteborg horse show, då å dressyren var det en som hade gjort Lady Gaga mix, alla låtar som spelades var av Lady Gaga.



Gissa vem jag tänkte på då ;)

Dig i framtiden! :D

2011-03-12 @ 00:12:12
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

När man rider tycker jag det är okej, det är ju som att lyssna på musik ur högtalare. Men när man fixar och håller på med hästen tycker jag att man ska vara "med hästen" och dess ljud och så. :)

2011-03-12 @ 10:25:55
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback