Alla dessa hårtvättar

Har ni tänkt på ibland hur skönt det vore om hästar inte "luktade"? Tänk att slippa tvätta håret varje dag, varje vecka, varje månad. Gud vad skönt det vore, och bra får håret. Haha, lite random inlägg kanske, men det är något jag faktiskt tänkt på.

Det är ju lika för alla, hur fin häst man har, och hur duktig ryttare man än är, så luktar man häst när man kommer hem oavsett. Gillar att tänka på vår sport i ett sånt perspektiv, att i grund och botten har vi alla samma passion, hästar. Och den passionen luktar bajs, vare sig vi vill eller inte. Bajs for president kanske alla ryttare skulle vråla och gå till skolan med halmslingor i håret - billigt och bra.

Fast, jag tror ändå någonstan att det är bra att kunna duscha av sig sitt hästliv, och bli "någon annan" också. Jag är ju två personer, som de flesta hästmänniskor. Jag är dels Freddi - blond, rätt normallång, tillsammans med Gustav och gillar att umgås med kompisar och sitta vid datorn, och sen är jag Freddi - hon som rider dressyr, har Cavendish, rider Bingo, och tävlar en hel del.

Bara lite tankar som ploppade upp i huvet, som ni fick ta del av såhär på kvällskvisten. För att tjata lite extra - imorgon är jag 17 och myyyycket klokare än vad jag är idag! hah :D

Mitt blonda hår har lite mot alla odds kämpat upp lite längd nu på senaste. Men, jag måste ju fortfarande tvätta det varje vareviga dag.


Kram


Kommentarer
Postat av: Fanny

Vad duktiga ni var på tävlingen!! :D

2011-03-24 @ 21:25:04
URL: http://fannyclaessondressyr.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

Mitt hår luktar faktiskt inte så mycket häst.. Direkt när jag kommer från stallet är det klart att man känner det, men när det "luftat" sig ett tag luktar det ingenting alls. Vilket är väldigt skönt, för det sliter ju på håret att duscha det hela tiden!

2011-03-24 @ 21:32:48
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

Sv; Hahah! Jag orkade inte visa upp någon av mina otaliga miner, så jag tog en bild där allt hår är ivägen. ;)



Oj då? Hahah, nej ingen höjdare! Kanske lite i hoppningen, runt knäna, men inte annars nej. Då är du ju verkligen värd ett par nya, hälsa dina föräldrar det! ;)

2011-03-24 @ 21:35:56
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

Sv; Testa att ha knut i stallet och sen släppa ut det ett par timmar när du kommer hem? :)

2011-03-24 @ 21:38:08
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

Hehe jag är så busig att jag inte alls tvättar håret varje dag (A) hehe jag är för lat :p



sv: haha ja visst är det? :D

Tror det kommer bli as najs med det rosa tränset 8D

2011-03-24 @ 22:14:14
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: alice

Sv; Tack så mycket :D

2011-03-24 @ 22:23:48
URL: http://alicepaulin.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

Sv; Men den risken är ju alltid överhängande! ;P Haha nej, men kanske testa en helg eller så?

2011-03-24 @ 22:25:14
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: Julia

Mitt hår luktar inte häst heller direkt :p men jag förstår vad du menar!



Sv: tack, vad kul att du ville ta dig tid och svara :) Jag håller med dig, det var därför jag fastnade för dina inlägg, du har ett sunt hästtänk och är väldigt duktig. Jag menar att du och jag har samma hästtänk, som du skrev :)

2011-03-24 @ 22:28:07
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Haha, ibland tvättar jag faktiskt inte håret, det brukar vara på tisdagar, då brukar jag komma hem runt halv tio, tjugo i tio. Och vid tio MÅSTE (eheh) jag titta på Ghost whisperer som går då till 23.00 och jag kan inte duscha snabbt, vet inte vad det betyder. Så sen brukar jag vara så skabbig i skolan på onsdagar, sen på torsdagar är jag ren och fräsch! ;) haha .. äckligt :o Måste nog lära mig att duscha fort :P

2011-03-24 @ 22:28:29
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

Sv (film); Gud vad söta ni är! ^^ Hon ser jätteglad ut och det ser riktigt bra ut. :) Extra söt är hon när ni kommer lite nära och hon gör sina små jämfotaskutt!

2011-03-24 @ 22:31:33
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback