Vendela hoppar 23/7











dressyrponnyn kikar fram ;)








Hoppar med graman för att hon funkar himla bra på det, blir inte alls lika spänd och het. Man får kontakt med henne på ett helt annat sätt, utan att hon blir sådär het och spänd, utan jag kan verkligen rida henne. 

Hoppade inte högre än på bilderna, men hon har ju bara varit igång i lite mer än en vecka + inte mycket hoppad på senaste tiden. Fast jag är väldigt sugen på att hoppa mer med henne! Gårdagens övning var riktigt rolig. Drar verkligen nytta av allt Issa lär sig hela tiden.

När vi var små så ställde vi bara upp hinder på random ställen på banan och hoppade lite oliak banor osv. Höjde lite ibland, dock var vi alltid noga med att hoppa fram lågt och värma upp ordentligt osv, slarviga har vi aldrig varit.

Men nu så är det alltid uppstegade övningar med ett visst syfte, för att verkligen få ut max av hoppningen. Det är ju kanon, denna övning med bommar framför och efter hindret stärker henne i dressyren också, får ingång kvickheten och motorn på henne. Kort och gott; att ha hoppkompisar är toppen! 


Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Wihoo, Freddi goes hoppryttare! ;D



Fina bilder ^^

2011-07-26 @ 00:50:24
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback