Tillbaka :D

Hej datorn, bloggen och alla bloggläsare! 

Jag har haft mycket annat för mig dom senaste dagarna, semestrat i båten här ute i Morjanå, varit på Kolmården och lite annat sådär. Men nu är jag alltså tillbaka igen! 

Vendelas semester är också slut nu, så idag så började jag skritta henne igen. Hon har vilat sedan förra lördagen, så i en och en halv vecka blir det. Räcker lagom tycker jag, pratade med Karin innan som sa att jag inte ens var tvungen att ge Vendullis någon semester egentligen, men jag valde ju att göra det ändå för min egen skull. Att hitta lite extra motivation är ju aldrig fel!

Vendela kändes iallafall pigg och lite på tårna, vi skrittade en tur i skogen. Men jag kunde ha långa tyglar på henne hela tiden, så övertaggad var hon iallafall inte. Tänkte att jag skulle skritta ut en runda imorgon också, fast ta en lite kortare så att jag kan rida lite på ridbanan sen. Bara i skritt än så länge, mest känna och se hur det känns. 

Jag har ju själv inte ridit på en och en halv vecka nu, vet inte när jag hade ett så långt uppehåll senast. Förra året när Vendela semestrade så red jag ju Bingo undertiden men nu har jag inte ens suttit på en häst. Kändes lite ovant idag faktiskt, men tog inte så lång stund innan jag hittade Vendelas lunk igen.

Känns kul att ha börjat komma igång lite igen, även om det änsålänge ju är väldigt lite! Tror att Vendela också kommer gilla att få gå tillbaka till jobbet, hon tycker ju så mycket om sitt jobb :)

Charmig öronbild från idag, riktigt orginellt må jag säga! 




Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Klassisk bild ;D



Har du planer på att börja rida Bingo snart, eller har han fått liten vila nu? :)

Tänkte, du skrev ju för ett tag sen att han får vila på vintern istället ;)

2011-07-16 @ 23:49:35
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback