Ponnyallsvenskan div 2

Under hösten 2007 deltog tävlingsduon i KRFs ponnylag i div 2. Under denna tid var alltså Freddi hoppryttare, så ni inte blir förvirrade! Isabelle hade Jenny Girl och Freddi hoppade Nico Junior. Det var en väldigt rolig höst tillsammans alla lagmedlemmar. Förutom vi två ingick Matilda Linder/May Flower, Johanna Koski/Cheyenne Cream och Sofie Folkesson/Nantwish Lad i laget.

Det blev en smärre succé och vi vann inget mindre än alla tre omgångar. Det var faktiskt ganska oväntat då ingen trodde att vi var redo för att hoppa de klasserna. Den stora framgången berodde till stor del av vår dåvarande tränare, Johan Spetz. 

Första omgången gick i Nyköping hos ÖSLR. Vädret var otroligt varmt och hela laget gick felfritt i omhoppningen. Eftersom vårt lag var det enda felfria laget vann vi!













Andra omgången ägde rum hos Trosa RS. Dagen var väldigt blåsig och många hindrer åkte omkull. Ett av hindrena ramlade t.o.m på vår första ryttare i laget. Hennes häst blev rädd och vägrade ut sig i både grunden och omhoppningen, vilket var förståeligt. Därför gick vi andra ut med väldigt stor press då vi var tvugna att vara felfria för att ha en chans. Men resten av laget höll tungan rätt i mun, vilket ledde till nolla i omhoppningen här med. När resultatet ropades ut i högtalarna vann vi med en marginal på 10 sekunder!







Under de tre omgångarna fick vi testa på alla olika väderlekar och när det var dags för sista omgången fick vi oss en rejäl skur som varade hela dagen. Men vi trotsade vädret och var det enda laget som var felfritt efter grundomgången. Alltså reds ingen omhoppning, men det var nog alla tacksamma för då vi var blöta från topp till tå.

(Enda stunden det var ett litet uppehåll - när tävlingen var över!)



Kommentarer
Postat av: Ellen S

SV: Vad hemskt! Det är så sorgligt att det typ är kört för hästen om den bryter benet... Måste varit hemskt att först hoppas och sedan upptäcka att det inte läkte...

2011-02-18 @ 16:33:32
URL: http://lnsjogren.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Haha, det är så typsikt att vädret blir bra när tävlingen är över! :p



Ni ser ju ut som värsta faran ute på banorna, när ni vann allt också! :)

Duktigt! :')

2011-02-18 @ 21:01:24
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: fridan

kulkul! :D ska isabelle kanske också sadla om till dressyr då som freddi? :P



sv: ja det är en härlig känsla i den vinterbilden :)

2011-02-18 @ 23:22:31
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback