Träning för Daniel 29/12

Idag så hopptränade jag och Qarlos för Daniel, gick så himla bra! Qarlos fick mycket beröm för att han är så positivt inställd på hinder, han är så okomplicerad. Han fick även beröm för sin teknik och språngkurva, han hoppar riktigt bra enligt folk från backen! Jag sitter ju på, men kan bara hålla med. Han river inte, vägrar inte och är lätt att följa, hoppar mjukt med lagom bjudning. 

Vi värmde upp över tre bommar, mellan första och andra skulle man gå på två galoppsprång och mellan andra och tredje ett galoppsprång. Båda distanserna krävde en kort galopp, så vi fick kämpa lite innan det gick bra. Men tillslut funkade det toppen. Sedan hoppade vi på böjt spår, gick på volt där det i ena halvan var bom-kryss-bom. I högervarvet tyckte Qarlos att det var jobbigt och smet förbi en gång, ramade in honom bättre och sen så fick han allt peta in högerbogen i den sidan också. 

Hoppade sedan lite linjer, lådor och annat är verkligen inga problem för Qarlos! När man låter honom titta och nosa så tycker han att det är lite läskigt, men när man styr på i galopp så säger han inget alls, utan bara hoppar! 

Ser mycket fram emot träningen imorgon (det är två-dagars)! :D Ska nog ta med kameran och be mamma filma! Ska bort på middag imorgon, men ska försöka hinna lägga upp det innan isf. 





Kommentarer
Postat av: elisabet

Det såg verkligen fantastiskt bra ut! Ni är så "lätta" tillsammans.

2011-12-29 @ 18:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback