Sista dagen innan skolan

Idag är sommarlovets sista dag, imorgon börjar skolan som vanligt igen. 2:an på gymnasiet, och jag har valt inriktningen sam-sam (finns ekonomi och kultur också) och ska få en ny klass. Blir säkert bra, annars får det lösa sig ;) Insåg även att det är 10 år sen jag började skolan - herregud! Nu är det bara fyra terminer kvar, känns sjukt.

Karin rider Qarlos idag, dressyr skulle det bli. Toppen att hon kan rida honom också nu i början, jag är ju inte alltid helt haj på detta med storhäst osv. 

Själv så ska jag galoppera Vendela, får se hur hon känns. Oroar mig lite eftersom hennes blisterliniment inte hunnit komma än, och egentligen så skulle hon ju få det redan innan jag började galoppera. Funderar på att sluta och vänta tills det kommer istället, kan ju vara så att hon har ont i frambenen istället eftersom linimentet skulle få hennes kropp att upptäcka att det behövs lite läkning där. 

Jag vet at jag borde sluta oroa mig så mycket för Vendela, det har trots allt bara gått en och en halv vecka sedan behandlingen. Men jag har bara Nico-äventyret i huvudet, där ALLT pekade för att han skulle bli bra igen, helt återställd. Och inget kan förklara varför just han inte blev frisk igen. Det vill jag aldrig vara med om igen, den chocken och den besvikelsen. Bättre att förvänta sig det värsta, då kan jag vara överlycklig om Vendela blir bra igen!





Min ögonsten <3




Kommentarer
Postat av: Matilda hamner

OMG! va söt sista bilden va! typ smälter ;)

2011-08-24 @ 21:41:30
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback