Hemflyttad till Trolldal

Nu måste vi ursäkta lite för dålig uppdatering, men med det fina vädret, Freddi som jobbar och att njuta av sista veckorna av sommarlovet blir det inte mycket tid över. Vi ska i alla fall bättre oss, men som ni vet blir det mycket enklare om ni ger förslag på vad vi ska skriva om.

I onsdags flyttade Vendela och Artie hem till Trolldal igen, efter att ha stått i Morjanå de senaste veckorna. Stallet var precis nytvättat så nu är allt rent och snyggt. Artie fick även två nya hagkompisar som han släpptes ihop med, Aramis och Beebop. Dock har han varit boxgranne med Aramis sedan vi köpte honom och Beebop har han träffat många gånger när vi tränat. Så ihopsläppet gick helt utan problem, och de ställde sig i liten hög och började gosa. Fördelen med att ha en valack säger jag bara, haha! ;)

Det har varit otroligt roligt i Morjanå dessa veckor tillsammans med Janni och Freddi. Dock kan jag inte låta bli att tycka det är lite skönt att vara hemma igen, tillbaka till alla rutiner. Artie fick ju sig en sommarförälskelse i Vendela i Morjanå när de gick i samma hage, så jag hoppas att det fösvinner mer och mer nu. Det är ganska irriterande när han går och gnäggar efter Vendela - och svarar tillbaka osv. Men jag och Freddi har snackat om det och båda är rätt övertygade om att det borde försvinna med tiden när det inte längre går tillsammans.

Så här såg Artie ut i början av sommaren första dagen i Morjanå










Kommentarer
Postat av: Julia - Tävla om röda lindor från Premiere hos mig!

Känner igen det där, imorn ska M hem från betet och hon går med grannens valack. De är verkligen förälskade i varandra. Lite jobbigt när man har en häst som brunstar MKT..! Men samtidigt är jag glad att de trivs ihop :)

2011-08-06 @ 22:12:02
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback