Dagens fråga

Tänkte köra en hett debatterad fråga idag, vill gärna se hur våra läsare tycker. Kommentera gärna varför, det vore himla kul. Våra egna åsikter avslöjar vi inte ännu :)


Skulle ni kunna köpa ett varmblod? (travare)


Free polls

Nu var väl inte Sulan någon travare, men ändå :)



Kommentarer
Postat av: Julia - Tävla om röda lindor från Premiere hos mig!

Jag svarade ja på denna fråga, för självklart skulle jag köpa det om jag föll för hästen. Men det är inte så att jag letar varmblod som nästa häst, jag tänker inte skaffa ser alltså. Men som sagt, ska aldrig säga aldrig :)

2011-08-10 @ 11:40:14
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Jag svarade Ja.

Jag har inget emot travhästar, bara det att man måste kunna utbilda hästen rätt, och i det fallet skulle inte jag göra det, så jag borde ju inte skaffa travare. Men ja, om hästen verkligen skulle kännas rätt, om det skulle klicka, då skulle jag nog köpa den :) Fast i och för sig måste man tänka på hästens bästa också, och det skulle inte vara bra för en travare att komma hem till mig, då jag inte är så duktig :/

2011-08-10 @ 14:02:46
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Katrine

Jag dömmer inte hästen för ras, utan mer vilken förmåga den har att utvecklas. Det skulle vara kul att köpa ett varmblod som hade viljan att utvecklas, som man kunde se framgång hos och ge en bra utbildning. Men jag skulle inte kunna tänka mig att ha som tävlingshäst, mina mål och ambitioner ligger högre än vad jag skulle ha möjligheten att ta en travare. ;)

2011-08-10 @ 14:35:23
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jag har själv ett franskt/amerikanskt varmblod som endast gått en gång på travbanan och jag därför inte tycker ska kallas travare. Han är en underbar häst och gör allt för att förstå mig och göra mig nöjd. Hoppar som en gud och är smidigt och följsam i dressyren. Hur högt man kan gå med ett varmblod beror helt på hästen och inte på¨rasen anser jag´:)

2011-08-10 @ 19:21:12
Postat av: Jessica

Menar du ett varmblod som endast har gått på banan, eller en ridtravare? Alltså bara att rasen är varmblodig travare? Svaret är hur som helst ja! Jag har ett varmblod, dock en som aldrig är startad på "riktigt". Och han är som vilken dressyrhäst som helst. Han har en väldigt bra trav, inte så konstigt... Galoppen är väl det svåra, men den kommer med väldigt stora steg, nu går han nästan alltid i form och jobbar korrekt och man kan faktiskt ställa krav på han utan att det blir allt för svårt och jobbigt för han. Det är individen man ska gå efter. Jag skäms inte över att min häst är ett varmblod, han är lika underbar, fin och duktig för det! Vill gärna veta vad ditt svar är på frågan, och motivering!:)

2011-08-13 @ 20:11:32
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback