Monday

Slutade skolan för 20 minuter sedan, men har svarat på lite kommentarer, och nu så tänkte jag att jag lika gärna kan lämna en liten hälsning här också.

Solen har börjat titta fram här hos mig, så det känns ju väldigt lovande! Ska se om jag hinner rida båda hästarna idag, eller om det blir bara Artie. Men tror nog allt att jag ska hinna. Det är svenska-prov och historiaredovisning nästa vecka, men just nu så är det lugnt. Då gör det ju inget om jag kommer hem lite senare från stallet liksom.

Det är det värt! Är det något jag verkligen älskar så är det sena kvällar i stallet på våren. Älskar att ha makten att kunna cykla dit och hem när jag känner för det, och inte behöver vara beroende av mina föräldrars skjuts. Dessutom så behöver man inte passa några ridhustider (ridskola, ni vet) heller! Bara att rida och fixa med hästarna när man känner för det!

Vår = FRIIIHEET!

Kan förresten berätta att Issas plan var 4 timmar försenat (!) men att hon kom fram till England tillslut! Det är fint väder, och hon har det bra :D

Längar tills man kan rida i linne eller kortärmat - sola och rida samtidigt är ju kanon!


kram


Kommentarer
Postat av: Anna

sv:stealin` tackar:P

2011-04-04 @ 14:48:51
URL: http://annashastliv.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Oj, fyra timmar försent :o



Åh, så himla skönt att sluta runt ett på måndagar, jag slutar tre :(

2011-04-04 @ 21:02:57
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Julia

Åh, det är underbart att rida på våren och sommarkvällar!



Sv: Ja hon blir som mjukast när vi rider ut! :) Hon orkar inte hålla formen riktigt än, men hon är ju en 4-åring. Det bådar gott iaf :) kul att du gillade flätan, min mamma är så himla duktig på det. Dock inte jag.. :p Hennes man är helt underbar, ja!

2011-04-04 @ 22:29:18
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback