Markarbete på stora utebanan

Det var helt underbart väder idag här, så det fick bli (för ovanlighetens skull ;)) ett pass på stora utebanan. Red fram utan stigbyglar och jobbade med mycket tempoväxlingar. Jag gick på en stor volt och ökade och minskade ca 5 steg i taget. Han var fin nästan från första början, så det var riktigt kul! Jag kunde rida med sätet och små hjälper hela tiden. Själv fick jag jobba en del då jag försökte tänka på min sits rätt mycket. Det är viktigt att jag tänker på att sitta på bakre delen av rumpan, bära handen och spänna magen så jag inte lutar mig framåt. 

Mot slutet rullade jag över några små hinder som stod framme. Artie tyckte det var riktigt kul att hoppa och busade till vid flera tillfällen, haha! Han gjorde superfina språng över alla hinder, trots att de knappt låg på 60-70 cm. Riktigt roligt var det i alla fall!

Idag var dessutom första ridpasset i kortärmad tröja för i år utomhus! Ändå blev jag (och Artie för den delen) riktigt varm. Sååå härligt! Ända negativa är att alla myggor har börjat komma, men det kan man ha överssende med när man får så här mumsigt väder.

Freddi skulle fota något språng på mig idag, men som ni kanske vet är hon inte den duktigaste när det gäller kameror, haha. Men hon fick till en bild när jag travade av i alla fall! :D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback