Kul pris!

Förresten så vann jag ett par sånna där dressyrdamasker som Vendela har (dom från Hööks, ni vet, skrivit ett inlägg om dom HÄR) igår på tävlingen!

Grymt roligt när man får kul priser som man kan använda tycker jag! Det mest värdelösa jag någonsin fått i pris måste nog vara ett par sporrar med blingbling på. Skitkul, ända tills jag såg att dom är 2 cm långa. Gränsen går ju vid 1,5 cm så jag kommer då inte kunna använda dom.

Det konstigaste jag vunnit är utan tvekan en slags flytleksak som man ska bada med, hahaha! Fick den när jag och Vendela vann en LA:1 i Laxå förra året.

Absolut roligast är det ju med täcke, det är nåt speciellt med segertäcke! Men annars är nog dessa damasker det roligaste pris jag fått!

Vendela tyckte flytsaken var ful, haha


Kommentarer
Postat av: Klara Dahlstedt

Så kul haha! Det är inte alls genomskinligt att de fått den någonstans.. Håller med om att täcke är roligast! :D Fast choklad är ju inte helt fel.. ;)

2011-04-19 @ 09:21:47
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: sara

haha ja, alltid kul när man kan använda priserna, roligaste jag har vunnit var när jag hoppade dponny, vann en lb och fick en grimma i storlek ponny. haha tack, den fick knappt plats runt mulen på honom ;D



hur tänker man då lixom, som att dponnyer kan ha bponny storlek?

2011-04-19 @ 11:48:15
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg
Postat av: Alexandra Lundmark

sv: Jaa, fast jag är reserv nästa gång....

2011-04-19 @ 21:12:20
URL: http://alexofisen.blogg.se/
Postat av: Moa

Håller med dig täcken är det bästa!

Jag har vunnit en kudde en gång xD

2011-04-21 @ 12:12:12
URL: http://monteryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback