Full fart

Jag måste först och främst ursäkta min frånvaro från bloggen idag, men jag har haft en fullspäckad dag och varit upptagen hela tiden.

Freddi sov som sagt hemma hos mig, men vi var tvungna att gå upp vid tio. Eller snarare att jag väckte Freddi vid tio med en vacker sång då jag själv vaknade vid halv nio. Klockan elva mötte jag upp några klasskompisar för att filma inför en filmtävling vi är med i. Filmningen tog sex timmar - från elva till fem! Ingen vila där emellan utan full rulle hela tiden, så därför kanske ni förstår varför jag inte kunnat blogga.

Direkt när jag kom hem cyklade jag till stallet då Artie äntligen skulle skos! Han fick nya dojjor och superfina fötter. Ville dock inte rida efter ifall han skulle vara lite ömfotad. Så han fick helt enkelt vila idag också, men i morgon ska jag ta tag i ridningen.

Nu har han p.g.a tappskon tagit det lugnt i flera dagar, då tänkte köra ett trimpass i morgon. Inte allt för hårt men lite lösgörande och så.







Kommentarer
Postat av: Bella - Montéryttare

Det är absolut ingen fara att rida hästen samma dag den får skor ^^ inom travet skos hästarna ofta om samma dag dom ska tävla, ibland till och med på tävlingsplatsen ^^

2011-04-26 @ 21:48:07
URL: http://montebloggen.se
Postat av: Julia

Alltså, jag blir så sugen på att rida Artie! :D

2011-04-26 @ 22:44:59
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Jag lovar att du inte alls ser ut som en blöt hund på den där bilden ;)



Usch, så trist när det blir så. Vad är det för mening med att slå (eller ja, att de gör som de gör) med hästar? Det är ju inte direkt kul att höra hästarna plågas ...

2011-04-26 @ 23:30:40
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

Härlig bild :D



sv: Åh tack! :D

2011-04-27 @ 11:13:48
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback